10 Eylül 2011 Cumartesi

Tivibu Ev

Telekom'un henüz test aşamasındaki bir servisi olan Tivibu Ev'i yaklaşık 5-6 aydır kullanmaktayım. İnsanların genel olarak önyargılı olduğu bu konuda belki biraz da önyargıları yıkmak için yazı yazmak istedim. Şimdi izlenimlerimi aktarayım.



En merak edilen ve en önemli şey olan görüntü kalitesi hakkında en ufak bir şüpheniz olmasın. Çok kaliteli ve uydudan daha iyi bir görüntüyü size sunuyor. Özellikle HD yayınlar çok çok başarılı..

Görüntü kalitesinden sonra Tivibu'nun en çekici yanı bence şüphesiz ki Tekrar-İzle servisidir. İzleyemediğiniz dizi, programları istediğiniz zaman izleme şansını elde edebiliyorsunuz.

Bir diğer reklamı yapılan şey olan film arşivi konusunda ise 9.9 liralık olandan verim almak zor. En azından ben alamadım. Film arşivine güvenip de Tivibu bağlatmak çok mantıklı olmaz.

Son olarak, twitter, yemeksepeti, hava durumu, nöbetçi eczane, uçak iniş-kalkışları gibi çok güzel uygulamalar da Tivibu ile birlikte televizyonunuza taşınıyor. Bu da oldukça güzel bir şey..

Türk Telekom eğer bu servisine gerekli yatırımı yaparsa çok iyi iş çıkarır. Alt yapıyı yavaş yavaş kuruyorlar, bir daha ki ihalede süper lig maç yayınını alırlarsa hiç şaşırmamak gerek..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder